@@@@ @@@@@@@@@@@@

Korkeasaari

Korkeasaaren eläintarha / Högholmen


Vuonna 1889 perustettu Korkeasaari on yksi maailman vanhimmista eläintarhoista. Eläintarhasta on kehittynyt ympäristönsuojelutyöstään tunnettu, aktiivinen ja elämyksellinen luontokeskus. Toiminnan perustana on luonnon monimuotoisuuden suojelu, ympäristötietoisuuden lisääminen, asiakaslähtöisyys ja eläinten hyvinvointi.


Yhteistyössä Euroopan (EAZA) ja maailman eläintarhaliiton (WAZA) kanssa Korkeasaari tarjoaa turvapaikan esimerkiksi amurinleopardille, joita Venäjän ja Kiinan rajametsissä vaeltelee enää kolmisenkymmentä yksilöä. Etelä-Amerikkatalon suurilla papukaijoilla sinikurkkuaroilla on luonnossa enää parisataa lajitoveria. Odotamme kovasti papukaijojemme varttumista pesäntekokuntoon, jotta saisimme kipeästi kaivattua jälkikasvua näistä upeista linnuista, joiden luontoonpalautusohjelmaan aiomme tulevaisuudessa osallistua.


Täällä Suomessa Korkeasaari auttaa luontoa myös hyvin käytännönläheisesti. Meille toimitetaan vuosittain yli 1000 loukkaantunutta luonnonvaraista eläintä hoitoon. Vuoden 2012 avasimme kokonaan uudistetun eläinhoitolan, jossa hoidamme niin tavallisia vahingoittuneita eläimiä kuin niitä harvinaisempia merikotkia ja saimaannorppia, joita hoitamaan meillä taitojen puolesta ainutlaatuista osaamista. Koulutusten avulla pystymme myös entistä paremmin antamaan apuamme jos pelätty öljyonnettomuus lähivesillämme uhkaa merilinnustoa.


 


 


Lähde korkeasaari.fi


 


 Vieraile sivustolla Korkeasaari, joka kuuluu kategoriaan Eläintarhat

Hakusanat, jotka liittyvät sivustoon : Helsinki, Korkeasaari, Eläintarha

fi
www.korkeasaari.fi
6
0.0/5 sta/stä 0 luokitus
28-06-2016
Korkeasaari

Yrityksen tiedot: Korkeasaari

Mustikkamaanpolku 12
00270
Helsinki
Suomi
@@@TEMPLATELITE:TRIM:SCRIPT@@@ @@@TEMPLATELITE:TRIM:SCRIPT@@@
 
Powered by Varmahaku hakemisto © 2013 - 2016    Generated in 0.238 Queries: 8    Ota yhteyttä